Pis - Llorenç del Penedes

Descripció


SEMINOU AMB PÀRQUING I TRASTERS


Es ven pis a Llorenç del Penedès, municipi que està guanyant cada cop més protagonisme gràcies a la seva excel·lent ubicació, a la seva tranquil·litat i qualitat de vida. A escassos 10 minuts amb cotxe del Vendrell, a 15 de Calafell Platja, a 25 de Vilafranca del Penedès, a 30 de Tarragona ia 1h de Barcelona. El municipi té un supermercat, una guarderia per als més petits, un col·legi, diversos parcs, i diversos serveis.

Es ven pis en una finca seminova del 2003, finca de pocs veïns, amb ascensor, amb entrada adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i garatge comunitari privatiu.

Accedim al pis per un pràctic rebedor, que ens fa de distribuïdor entre la zona de dia i la nit. A la zona de dia hi trobem un ampli saló menjador amb sortida a balcó i una cuina tipus office. A la zona de nit trobem un bany complet de tres peces amb plat de dutxa, una habitació doble amb armari encastat i una habitació doble amb bany complet de 4 peces amb banyera en suite, armari encastat i sortida a balcó. Un espai on gaudir d'una bona lectura abans d'anar-te'n a dormir.

Annexos al pis tenim, a la tercera planta, una sala destinada a traster (1,33m d'ample x 3,70m de fons x una mitjana de 3,10m d'alt) amb sortida a terrassa de 6m2 aproximadament. Ideal per muntar-te un estudi-despatx i sortir a la terrassa a aclarir-te prenent una bona tassa de cafè. No hauràs de preocupar-te per l'estacionament ja que el pis es ven amb una plaça de pàrquing (2,19m d'ample x 4,39m de fons) amb traster (2,30m d'ample x 1,50m de fons x 2,39m d'alt), ideal per poder guardar les teves pertinences del dia a dia.

Sòls de gres ceràmic. Fusteria interior de fusta. Fusteria exterior d´alumini doble vidre. Mosquiteres a finestres i portes exteriors. Ventilació aire calent i fred per conductes. Escalfador d'aigua elèctric. Persianes automàtiques. Ventiladors de sostre al saló menjador i a les dues habitacions.

PER GAUDIR COM A 1ª I/O 2ª RESIDÈNCIA, TAMBÉ PER ARRENDAR!

Truca'ns per a més informació.

AGENT IMMOBILIARI NÚM. 6689 (AICAT).
Les despeses i impostos de la compravenda no estàn inclosos en el preu.

Característiques


Referencia
T-372
Província
TARRAGONA
Població
Llorenç del Penedes
Zona
Centro
Orientació
Nord Oest
Construïts
69.65 m²
Superfície terrassa
6 m²
Preu
155.000€
Conservació
Entrar a viure
Dormitoris dobles
2
Baños
2
Pàrquing
Si
Aire condicionat
Si
Sòl
Gres porcelánico
Planta
2
Aigua calenta
Termo elèctric
Tipus d'exterior
Exterior
Despeses comunitat
71€/ 1
IBI
307.84€

Extres


Ascensor
Balconada
Terrassa
Traster
Porta blindada
Luz
Aigua

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año):
Emissions (Kg CO2 / m2 año):
A
B
C
D
E
F
G
 
 

Poc eficient

Formulari de contacte

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.