Parcel.la - Sant Esteve Sesrovires

Descripció


OPORTUNITAT A MASIA BACH GOLF


Es ven parcel·la urbana a la Urbanització Golf Masia Bach de Sant Esteve de Sesrovires, lloc molt conegut pel seu famós hotel amb restaurant de 4 estrelles, les seves increïbles instal·lacions de Golf i la reconeguda escola Àgora Barcelona International School. Un lloc ideal on poder viure en un entorn natural sense renunciar a les comoditats de la ciutat. A 45 minuts de Barcelona, ​​a 30 de Terrassa, d'Igualada i de Vilafranca del Penedès, a 20 de Sant Sadurní d'Anoia i a10 de Martorell.

La parcel·la consta de 1.585m2, espai suficient per poder construir la casa que sempre has somiat , amb una bona piscina on passar els llargs i calorosos dies d'estiu, zona de porxo i de chill out, zona de barbacoa on gaudir de llargues vetllades al costat dels amics i la família. Lloc on podràs tenir el teu propi gimnàs, el teu propi despatx professional o fins i tot una sala polivalent on la diversió mai no tingui final. La parcel·la té unes magnífiques vistes al camp de golf.

Deixa volar l'imaginació i fes el teu somni realitat!

AGENT IMMOBILIARI NÚM. 6689 (AICAT).
Les despeses i impostos de la compravenda no estàn inclosos en el preu.

Característiques


Referencia
T-354
Província
BARCELONA
Població
Sant Esteve Sesrovires
Zona
MASIA BACH GOLF
Parcel·la
1884 m²
Preu
122.000€
Conservació
Cap
IBI
1157.43€

Extres


Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año):
Emissions (Kg CO2 / m2 año):
A
B
C
D
E
F
G

Poc eficient

Exente

Formulari de contacte

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.