Dúplex - Vilafranca del Penedes

Reservat


Descripció


Fantastic Duplex al barri la Girada


Et presentem una increïble oportunitat per a viure en el barri de la Girada. Es tracta d'un pis dúplex amb fàcil accés a les principals vies de comunicació de la zona, des de la Nacional 340, l'autopista AP7 i l'autovia C 15. A tan sols 40 minuts de Barcelona i 15 minuts de Sitges. Té tant l'estació d'autobusos com la de tren a tot just 5 minuts.

Aquest dúplex és ideal per a aquells que busquen un pis amb lluminositat, amb 32 mt/2 d'espai exterior entre el balcó i terrassa, ja que tot dona a l'exterior.
En entrar trobem en planta primera, un rebedor que dona pas a un lluminós saló menjador, una cuina en bon estat, totalment equipada amb un petit safareig, un lavabo amb dutxa i una habitació. El menjador i l'habitació amb àmplies finestres corredisses connecten a través d'una terrassa que ofereix unes vistes boniques del barri i del Penedès orientada al sud.

En pujar les escales de caragol del dúplex, trobem una àmplia habitació, vestidor i estudi tot en un sol espai, que disposa d'un bany complet. L'habitació comunica a una terrassa solàrium orientada al sud, on prendre el sol o passar bones estones amb boniques vistes al Penedès. A la terrassa també hi ha un petit espai per a usar com a traster amb una estructura d'alumini.

En la part inferior de l'edifici i sense sortir d'ell, trobem una àmplia plaça d'aparcament per a poder estacionar de manera còmoda i ràpida quan arribem a la llar.

Estem parlant d'un pis seminou, ben equipat, tant en acabats com en instal·lacions, disposa de calefacció, AACC, tendals elèctrics amb sensor de vent i mobiliari fet a mesura que es quedaria a l'immoble. Com es pot apreciar en les fotos, és un habitatge per a entrar a viure.

No perdis l'oportunitat de visitar aquest pis dúplex en el barri de Girada. Contacta amb nosaltres per a obtenir més informació i coordinar una visita. T'encantarà!

AGENT IMMOBILIARI Núm. 6689 (AICAT).
Les despeses i impostos de la compravenda no estan inclosos en el preu.

Característiques


Referencia
T-366
Província
BARCELONA
Població
Vilafranca del Penedes
Zona
La Girada
Orientació
Nord Sud
Construïts
65 m²
Superfície terrassa
32 m²
Superfície útil
64.5 m²
Preu
205.000€
Conservació
Bon estat
Dormitoris dobles
2
Baños
2
Pàrquing
Si
Aire condicionat
Si
Sòl
Gres i parquet
Calefacció
Radiadors
Planta
5
Instal·lació elèctrica
220W
Aigua calenta
Gas ciutat
Tipus d'exterior
Exterior
Despeses comunitat
215€/ 3
IBI
429€

Extres


Ascensor
Balconada
Terrassa
Equipada
Luz
Aigua
Gas ciutat

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año):
Emissions (Kg CO2 / m2 año):
A
B
C
D
E
F
G
 
 

Poc eficient

Formulari de contacte

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.