Local comercial - Santa Margarida i els Monjos

Descripció


BAR-RESTAURANT PREPARAT PER A COMEÇAR


OPORTUNITAT PER TENIR EL TEU PROPI RESTAURANT!

Has pensat obrir el teu propi bar-restaurant i no saps per on començar?

Es ven local, actualment muntat com a bar-restaurant, totalment equipat, amb tots els permisos de l'Ajuntament per començar el negoci de forma immediata, ubicat en una plaça del municipi de Santa Margarida i els Monjos. Municipi en expansió, la seva proximitat a Vilafranca el fa un lloc ideal de residència per a moltes famílies.

El bar-restaurant ofereix una oportunitat única per a aquells inversors que vulguin comprar un negoci en marxa per tenir beneficis ràpidament. El local es troba en una plaça, cosa que li brinda una excel·lent visibilitat i accessibilitat tant per a residents locals com per a visitants. Ideal per anar a prendre alguna cosa en família i tenir els més petits de la casa jugant al parc a la vista.

A més, té dues entrades, una per davant, amb entrada principal per la plaça i una altra pel carrer de darrere, cosa que facilita la ventilació del lloc, i ofereix més comoditat per als clients. L'estada és allargada, on trobem les taules per als comensals a l'esquerra la barra amb tamborets a la dreta, per als clients que volen prendre alguna cosa a la tranquil·litat de la barra. Tenim una cuina totalment equipada per dur a terme un servei complet amb planxa, fregidores, focs per a cuines i tot això canalitzat a través de dos grans extractors amb sortida de fums.

NO HO PENSIS MÉS, COMENÇA AL TEU NEGOCI JA!

AGENT IMMOBILIARI NÚM. 6689 (AICAT)
Les despeses i els impostos de la compravenda no estan inclosos en el preu.

Característiques


Referencia
T-338
Província
BARCELONA
Població
Santa Margarida i els Monjos
Zona
Els Monjos
Orientació
Sud Oest
Construïts
78 m²
Preu
120.000€
Conservació
Entrar a viure
Condícies
2
Sòl
Gres
Salida de humos
Si
Aigua calenta
Termo elèctric
Tipus d'exterior
Exterior

Extres


Equipada
Moblat
Luz
Aigua
Gas ciutat
Alarma

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año): 363
Emissions (Kg CO2 / m2 año): 64
A
B
C
D
E
F
G
363
64

Poc eficient

Formulari de contacte

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.