Local comercial - Vilafranca del Penedes

Descripció


Local a Plaça dels Boters


Cerques un petit espai comercial estratègicament situat per a iniciar o expandir el teu negoci? No busquis més, aquest local de 24m² en Poble Nou, Vilafranca del Penedès, és l'opció ideal per a tu.

Situat en una plaça tranquil·la i amb fàcil accés amb cotxe, aquest local es troba a tan sols un minut de la nova zona comercial de l'Avinguda Tarragona i a cinc minuts del centre de la vila. La seva ubicació privilegiada ho converteix en l'espai perfecte per a una àmplia varietat de negocis, des d'una oficina i o despatx fins a emprenedories de diversos sectors.

Amb una distribució pràcticament rectangular i amb bany propi, aquest local ofereix una excel·lent flexibilitat per a adaptar-se a les teves necessitats. Ja sigui que busquis un espai per a una botiga, un consultori, un estudi o qualsevol altre tipus de negoci, aquest local en Poble Nou és l'oportunitat que has estat esperant.

No deixis passar aquesta oportunitat d'establir-te en una ubicació estratègica, prop de la nova zona comercial i del centre de Vilafranca del Penedès. Contacta ara i agenda una visita per a conèixer més sobre aquest espai comercial ideal per a emprenedors.

La tasa de les brosses va a càrrec de l'arrendatari.

AGENT IMMOBILIARI Núm. 6689 (AICAT).
Les despeses i impostos de la compravenda no estan inclosos en el preu.

Característiques


Referencia
L-320
Província
BARCELONA
Població
Vilafranca del Penedes
Zona
Poble nou
Orientació
Sud Est
Construïts
24 m²
Superfície útil
23 m²
Preu
350€ MES
Conservació
Bon estat
Condícies
1
Sòl
Gres
Calefacció
No té calefacció
Tipus d'exterior
Exterior

Extres


Diàfan

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año):
Emissions (Kg CO2 / m2 año):
A
B
C
D
E
F
G
 
 

Poc eficient

Formulari de contacte

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.